País del vi

Notícies

FEBRER 2011

07_02_2011

Els subdelegats del Govern visiten la DO Montsant per conèixer el territori de primera mà

Els quatre subdelegats del Govern a Catalunya, Josep Àngel Flores, Francesc Francisco-Busquets, Montserrat García i Teresa Pallarès, han estat avui al Priorat per conèixer de primera mà la Denominació d'Origen Montsant. Pallarès, subdelegada a Tarragona, ha qualificat la visita de "molt interessant, perquè els apropa al territori".

Durant la seva estada, han visitat les cooperatives de Capçanes i Falset-Marçà, on els han explicat la singularitat dels vins que s'hi elaboren, vins que parteixen de les varietats autòctones, garnatxa i carinyena, i que són la base de la qualitat d'un producte final reconegut mundialment. En aquest sentit, Pallarès ha volgut destacar que "cada cop s'està fent més promoció dels productes autòctons, estem en un territori on tenim productes de primeríssima qualitat, això és indubtable, i cada vegada la gent se sent més orgullosa". A més ha volgut remarcar que "la capacitat i potencialitat que té aquest territori és brutal".

Durant la seva estada, a banda de visitar l'espai museístic del Castell del Vi, els subdelegats han pogut conèixer també la tasca que realitza el Parc Tecnològic del Vi de Falset (VITEC), del qual la DO Montsant n'és patró. Per a Pallarès ha estat una visita profitosa "sobretot per veure la gestió que s'està fent i el suport que dóna a un territori com aquest, on tots els cellers poden fer confiança de les investigacions que s'hi estan duent a terme".

Font: vadevi.cat

AJUDA

SUPORT

SEGUEIX-NOS A:

FacebookFacebook

RSSRSS

PCTUE

© 2010 Associació País del Vi | Tots els drets reservats | Politica de privacitat | Nota legal