País del vi

Notícies

FEBRER 2011

28_02_2011

La tercera 'Reus Viu el Vi' ja té dates definitives

La tercera edició de la REUS VIU EL VI ja té dates confirmades. Enguany es desenvoluparà a la Plaça Llibertat de Reus del divendres 17 al diumenge 19 de juny. Es passa, per tant, de la segona a la tercera setmana del mes de juny amb la voluntat clara de vincular-se encara més amb el gruix d'activitats de la Festa Major de Sant Pere. De mica en mica anirem desgranant les novetats d'aquesta edició que es planteja, d'entrada, d'un repte ben definit: superar les xifres de l'any passat. En aquest sentit cal recordar que la REUS VIU EL VI 2011 va arribar als 7.524 pacs venuts, al 37.620 tastos de vi servits i a les 21.400 degustacions de menjar. I tot gràcies a l'entusiasme dels més de 45.000 visitants que van participar de la segona fira de les DO de l'àmbit territorial de la Cambra. Uns resultats que van superar absolutament totes les previsions inicials del certamen i, molt especialment, les xifres de l'edició inaugural.

Enguany també es repetirà el cicle musical paral•lel de la fira que va servir per tancar cadascuna de les jornades. L'any passat Beth, Quico El Cèlio i l'Orfeó Reusenc amb el seu espectacle "Ball de Festa Major", van omplir fins al capdamunt el recinte habilitat al Parc de Sant Jordi. Diumenge va ser el torn del grup local INSORONA que es va encarregar de posar el fi de festa amb el seu espectacle de carrer a la mateixa Plaça Llibertat.

La Reus Viu el Vi és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, l'Ajuntament de Reus i el Consorci Reus Vitalitat Gaudí.

Font: infovi.cat

AJUDA

SUPORT

SEGUEIX-NOS A:

FacebookFacebook

RSSRSS

PCTUE

© 2010 Associació País del Vi | Tots els drets reservats | Politica de privacitat | Nota legal