País del vi

Notícies

FEBRER 2011

17_02_2011

Propera Guia de Cellers de Tarragona 2011-12

Durant el proper mes de març veurà la llum una nova edició de la Guia de Cellers de Tarragona 2011-12.

Aquesta guia, que arriba a la seva tercera edició, preten ser una eina útil pels amants de l'enoturisme: "Malgrat la crisi hem augmentat la tirada als 8.000 exemplars degut a la important demanda que hi ha de la Guia", afirma Cristina Úbeda de Nimia Comunicació, l'agència de publicitat que edita la Guia i que es especialista en imatge corporativa i realització de llocs web per tot tipus d'empreses.

La Guia recull en una mateixa publicació tots els cellers de la província agrupats en les seves respectives denominacions d'origen i té una vigència bianual (2011-12). Podem trobar
informació referent a totes les DO's de la provincia: DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès (Tarragona), DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta. Els cellers participants tenen unes pràctiques fitxes on a banda les varietats que cultiven, les hectàries i la producció, expliquen breument les característiques del vi que produeixen.

Al principi de cada secció, a banda d'un mapa general de la provincia, trobem mapes específics de cada denominació, i es proposa una ruta per la zona. "La Guia es una eina util per aquelles persones que vulguin conèixer els cellers que ens envolten. Tenen tota la informació per poder planificar ells mateixos les seves visites", explica Óscar Manrique director del projecte. A més de la informació del cellers, podem
trobar totes les qualificacions de les anyades, un llistat de restaurants que gaudeixen d'una acurada carta de vins, i també un recull de les vinateries. Una altre secció molt útil es la dedicada a les fires i festes del vi, gràcies a aquest recull, podrem planificar la nostra agenda sense perdre cap esdeveniment.

Com a novetats d'aquesta edició podem destacar les noves seccions de 'El Tast', on podrem aprendre de forma resumida quin son els pasos per realitzar un tast, i una pràctica 'Taula d'Aromes del Vi'.

La Guia es podrà trobar de forma gratuita als principals patronats de Informació i Turisme de la provincia a partir del proper mes de març.

Font: infovi.cat

AJUDA

SUPORT

SEGUEIX-NOS A:

FacebookFacebook

RSSRSS

PCTUE

© 2010 Associació País del Vi | Tots els drets reservats | Politica de privacitat | Nota legal