País del vi

Notícies

FEBRER 2011

09_02_2011

Vinimundus organitza una marató fotogràfica enoturística

Vinimundus convoca la I Marató Fotogràfica Enoturística: L'enoturisme a l'objectiu amb l'afany de difondre el turisme del vi i la vinya, "ja que pensem fermament que aquesta és una de les millors maneres de viure la nostra terra i de fer que la nostra terra visqui".

Vinimundus ha preparat un matí amb activitats a l'entorn del vi i la vinya perquè els participants al concurs puguin fer-ne fotografies. Les sessions es desenvoluparan als cellers Mas Comtal, Albet i Noya i Castellroig el diumenge 6 de març a partir de les 10 del matí.

El nombre de places és limitat a 30 persones, per això cal fer una preinscripció prèvia fins el dia 3 de març a info@vinimundus.com o bé al 618 367 259. Els participants hauran de presentar, abans del 21 de març, una col·leció d'entre 4 i 8 fotografies.

Hi haurà tres premis consistents en lots de productes penedesencs (vi, cava, bombons, crackànies, embotits, codonyat, oli i mel) i experiències enoturístiques, així com copes de cava del Patronat de Turisme de Subirats i dels Castellers de Vilafranca i complements Vinimundus.

El veredicte es farà públic mitjançant la pàgina web de Vinimundus el dia 11 d'abril i el jurat estarà format per gent reconeguda del món de la fotografia i l'enoturisme.

Font: vadevi.cat

AJUDA

SUPORT

SEGUEIX-NOS A:

FacebookFacebook

RSSRSS

PCTUE

© 2010 Associació País del Vi | Tots els drets reservats | Politica de privacitat | Nota legal