País del vi

Notícies

FEBRER 2011

08_02_2011

La Cambra de Comerç de Reus tanca un acord de col·laboració amb la Cambra d'Oporto

Aprofitant la celebració aquests dies de la Conferència Internacional d'Enoturisme que s'ha fet a Oporto, el President de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, ha establert els primers contactes amb la Cambra de Comerç d'Oporto per poder tancar un sòlid acord de col·laboració. Ambdues corporacions tenen un denominador comú com és la importància del sector enològic en els seus respectius territoris i, per tant, el pes específic de les empreses del sector en el corresponent teixit econòmic. D'aquí que l'aliança entre ambdues institucions vagi en la línia de buscar complicitats per donar suport a la internacionalització de les empreses en aquest àmbit.

Durant la seva estada a Portugal Sanromà s'ha entrevistat amb el seu homòleg portuguès Rui Ferreira a la seu de la corporació, el Palau de la Borsa, amb qui ha pogut fixar les línies mestres d'aquest acord que també es visualitzarà amb la col·laboració d'ambdues institucions en l'àmbit de la promoció i que podrien donar els seus fruits a la propera REUS VIU EL VI 2011 amb una visualització efectiva d'aquesta aliança.

El president de la Cambra de Reus ha participat aquests dies a Oporto a la Conferència Internacional d'Enoturisme, un dels principals fòrums de debat sobre aquesta temàtica on la corporació catalana hi està destinant molts esforços. Cal recordar que la Cambra de Reus lidera l'Associació País del Vi, amb la complicitat de totes les Denominacions d'Origen del territori i també de les cambres de Tortosa i Valls, amb l'objectiu bàsic de posar en valor l'oferta enoturística del territori.

Font: Cambra de Comerç de Reus

AJUDA

SUPORT

SEGUEIX-NOS A:

FacebookFacebook

RSSRSS

PCTUE

© 2010 Associació País del Vi | Tots els drets reservats | Politica de privacitat | Nota legal